I över 15 år har jag, Anneli Westlund varit verksam som tränare med utbildning i olika Horsemanship- metoder. Dock sökte jag hela tiden en djupare och friare form av hästkommunikation bortom Horsemanship. Hos Carolyn Resnick fann jag den väg jag sökt!

Jag hittade Carolyn Resnick från filmen “The path of the horse” och blev undervisad på distans av henne och var i Danmark på kurs för en av hennes instruktörer från USA. 2014 åkte jag till Carolyn Resnick i USA för enskild vidareutbildning där Carolyn hjälpte mig att utveckla mitt utbildningsprogram med grunden i Flockritualerna™ och vidare mot bettlös dressyr.

En relationsbaserad hästkommunikation™ utan tryck- och eftergift/negativ förstärkning som startas med hästen helt fri utan utrustning, tvång eller rundcorall. En livsomvändande resa med hästar och personlig utveckling som leder till en spontan dans. Vägen fortsätter framåt i Arbete vid hand och Bettlös ridkonst baserat på den gamla klassiska/akademiska skolan med mitt koncept “The Art of Lightness™”, utan tryck- och eftergift/negativ förstärkning.

Jag har även gått kurs för kända hästpersonligheter som Buck Brannaman, Klaus Ferdinand Hempfling och Frédéric Pignon.

Under åren har jag utbildat mig inom klassisk dressyr inom Philippe Karls “The School of Lightness” för hans hustru Bea Borelle, för Craig Stevens, i Manolo Mendez Dressage for Wellbeing, för Anja Beran i Classical Dressage, i Akademisk ridkonst samt i den höga skolan på Lusitanohingstar i Portugal.

Med de verktyg jag fått från masters och med mina egna erfarenheter och idéer, skapade jag mitt eget koncept Dansa med hästar, där du lär dig hur du påbörjar din relation med hästen från Liberty till Piaff med The Art of Lightness™ bettlös ridkonst, utan tryck- och eftergift-metoder/negativ förstärkning.

Klicka på bilden för att få veta hur du påbörjar relationen med hästen fri utan utrustning.
*Carolyn Resnick från filmen “The path of the horse” har personligen hjälpt mig utveckla grunden i mitt utbildningsprogram i USA. Det är mitt koncept och registrerade varumärke med ensamrätt.

 

Relationsbaserad Ridkonst från Liberty till Piaff™

I Frihet – Vid Hand – Bettlös Ridkonst

 

© 2016 Anneli Westlund

All information på denna sida skyddas av upphovsrättslagen.