Jag erbjuder kurser i Relationsbaserad Ridkonst från Liberty till Piaff™

Introduktionskurs i första grundstenen Liberty (Liberty Dancing®) i Flockritualerna

2-dagars kurs i Maj 2019

Vänligen maila för info och anmälan till anneli@dansamedhastar.nu

Mer info kommer.

Lär dig grunden till att dansa med din häst i frihet genom sju naturliga flockritualer som jag lärt mig personligen av Carolyn Resnick i USA.

Delta med eller utan egen häst!

Du lär dig om de sju Flockritualerna baserade på naturligt flockbeteende och hästars sociala regler. Lär dig kommunicera med hästar utan utrustning, tvång eller tryck, genom att bygga en djupare relation på deras eget språk. Lär dig det mest naturliga sätt att kommunicera med hästar, på samma sätt som de uppfostrar och lär varandra.

Vi bygger ett starkt, kärleksfullt partnerskap. Vi fokuserar på relationen, spirituellt och emotionellt, och prestationen kommer magiskt. Påbörja din personliga utveckling genom dansen med hästar!

Du lär dig:

*Hur du påbörjar en relation med din häst i frihet

*Hur du bygger upp ett starkt, varaktigt band med hästen

*Hur du utvecklar meningsfull tillit och respekt

*Hur du uppmuntrar villighet, framåtbjudning och fokus

*Hur du utvecklar en magisk dans med din häst i frihet

Liberty Dancing® är grunden för allt du vill uppnå med hästen. Påbörja en relation med din häst utan utrustning, restriktioner, tvång eller rundcorall. Lär dig grunden i att dansa med din häst i frihet.

Flockritualerna™ har jag lärt mig personligen av min mentor Carolyn Resnick i Californien. Hon har hjälpt mig utveckla mitt utbildningsprogram Liberty Dancing®.

Hon levde med vilda hästar som barn och lärde sig deras naturliga flockritualer. Hon är författare till boken ”Naked liberty ”och medverkar i dokumentärfilmen ”The path of the horse”.

Mitt utbildningsprogram är ett koncept med ensamrätt och ett registrerat varumärke.

 

Relationsbaserad Ridkonst från Liberty till Piaff™

I Frihet – Vid Hand – Bettlös Ridkonst